Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la salsa: en una paella al foc aboqueu-hi oli i, quan estigui calent, sofregiu-hi la ceba. A continuació, incorporeu-hi la pastanaga ratllada i, després, el tomàquet i el llorer. Afegiu-hi una mica de farina. Aboqueu-hi el brou. Deixeu-ho coure 30 min. 
  2. Després, passeu-ho tot pel colador xinès. 
  3. Per al rap i els llagostins: enfarineu el rap i en una paella al foc amb oli fregiu-lo volta i volta. Després, peleu les cues dels llagostins i fregiu-les. 
  4. Poseu en una cassola els llagostins i el rap, i flamegeu-ho amb brandi fins que desaparegui l’esperit del vi. 
  5. En una paella al foc, afegiu-hi oli i salteu els ceps. Després, afegiu-los a la cassola i cobriu-ho amb la mantega i la salsa. Deixeu-ho reduir al forn. 
  6. Poseu en un plat el rap, i, al costat, els llagostins. Aboqueu-hi la salsa per sobre i acabeu el plat amb un llaç de pasta de full.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto