Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Prepareu una crema anglesa. Feu bullir la llet amb la pell de llimona i la canyella, i ho deixeu infusionar 10 min. Bateu els rovells amb el sucre dins un cassó. Aboqueu-hi la llet colada i poseu-ho a coure a foc suau sense parar-ho de remenar, i evitant que arribi a bullir, fins que agafi densitat. Retireu-la i poseu-la a refredar.
  2. Poseu les peces de pasta de full de 14 x 6 cm sobre un paper sulfuritzat en una placa de forn. Empolseu-hi sucre de llustre i cobriu-les amb un altre paper. Poseu-hi una altra placa de forn a sobre perquè no pugi el full en coure's. Coeu els fulls al forn a 200 ºC fins que estiguin ben daurats i secs.
  3. Mescleu la crema amb la mateixa quantitat de nata muntada sense sucre, iperfumeu la crema amb unes gotes de marc de cava.
  4. Muntatge: obriu els fulls pel mig i farciu-los de crema i de fruites tallades a daus. Tapeu-ho amb l’altra meitat de full caramel·litzat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto