Què cuinar La Vanguardia

Aquest mes les noies de Memòries d’una Cuinera ens proposen que hi participem amb una recepta de galetes. La meva proposta són unes galetes salades molt cruixents i originals ideals per a un aperitiu.

La recepta l’he adaptat d’unes galetes que va explicar en Juan Mari Arzak al programa d’en Karlos Arguiñano. Es tracta de portar a l’extrem el concepte de tempura cruixent: en lloc d’arrebossar i fregir algun ingredient, es tracta de fregir la tempura tota sola, utilitzant un paper de forn com a suport i que després es treu. Em va semblar una idea genial! Evidentment, a partir d’aquí la imaginació entra en joc: es pot donar gust a les galetes amb diferents ingredients, fins i tot n’he fet de dolces amb cacau, canyella o sucre morè.

A nosaltres ens han agradat molt les de sèsam acompanyades de formatge cremós, són ideals per a un aperitiu d’aquells de quedar bé. Originals i ben presentades, són un "dóna’m, dóna’m" deliciós.

Preparació

  1. Barregeu en un bol tots els ingredients excepte el sèsam.
  2. Talleu uns fulls de paper sulfuritzat en forma rectangular. Unteu cada full amb el preparat i escampeu el sèsam sobre tota la superfície.
  3. Fregiu-ho en oli abundant, escorreu-ho bé i retireu el paper.
  4. Serviu els cruixents sobre la crema de formatge cremós.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

XXIV Jornades dels Cítrics d'Alcanar

Del 17 de novembre al 17 de desembre, Alcanar celebra les XXIII Jornades Gastronòmiques de la Clementina,...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto