Receptes de Nadal La Vanguardia

Aquest mes les noies de Memòries d’una Cuinera ens proposen que hi participem amb una recepta de galetes. La meva proposta són unes galetes salades molt cruixents i originals ideals per a un aperitiu.

La recepta l’he adaptat d’unes galetes que va explicar en Juan Mari Arzak al programa d’en Karlos Arguiñano. Es tracta de portar a l’extrem el concepte de tempura cruixent: en lloc d’arrebossar i fregir algun ingredient, es tracta de fregir la tempura tota sola, utilitzant un paper de forn com a suport i que després es treu. Em va semblar una idea genial! Evidentment, a partir d’aquí la imaginació entra en joc: es pot donar gust a les galetes amb diferents ingredients, fins i tot n’he fet de dolces amb cacau, canyella o sucre morè.

A nosaltres ens han agradat molt les de sèsam acompanyades de formatge cremós, són ideals per a un aperitiu d’aquells de quedar bé. Originals i ben presentades, són un "dóna’m, dóna’m" deliciós.

Preparació

  1. Barregeu en un bol tots els ingredients excepte el sèsam.
  2. Talleu uns fulls de paper sulfuritzat en forma rectangular. Unteu cada full amb el preparat i escampeu el sèsam sobre tota la superfície.
  3. Fregiu-ho en oli abundant, escorreu-ho bé i retireu el paper.
  4. Serviu els cruixents sobre la crema de formatge cremós.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

16 des

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto