Què cuinar La Vanguardia

Aquest mes les noies de Memòries d’una Cuinera ens proposen que hi participem amb una recepta de galetes. La meva proposta són unes galetes salades molt cruixents i originals ideals per a un aperitiu.

La recepta l’he adaptat d’unes galetes que va explicar en Juan Mari Arzak al programa d’en Karlos Arguiñano. Es tracta de portar a l’extrem el concepte de tempura cruixent: en lloc d’arrebossar i fregir algun ingredient, es tracta de fregir la tempura tota sola, utilitzant un paper de forn com a suport i que després es treu. Em va semblar una idea genial! Evidentment, a partir d’aquí la imaginació entra en joc: es pot donar gust a les galetes amb diferents ingredients, fins i tot n’he fet de dolces amb cacau, canyella o sucre morè.

A nosaltres ens han agradat molt les de sèsam acompanyades de formatge cremós, són ideals per a un aperitiu d’aquells de quedar bé. Originals i ben presentades, són un "dóna’m, dóna’m" deliciós.

Preparació

  1. Barregeu en un bol tots els ingredients excepte el sèsam.
  2. Talleu uns fulls de paper sulfuritzat en forma rectangular. Unteu cada full amb el preparat i escampeu el sèsam sobre tota la superfície.
  3. Fregiu-ho en oli abundant, escorreu-ho bé i retireu el paper.
  4. Serviu els cruixents sobre la crema de formatge cremós.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18-20 ago

Firamar 2017

Aquest agost engega una de les propostes més marineres de la temporada. Sant Pol de Mar celebra la tradicional...

20-21 ago

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

20-21 ago

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto