Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu les anxoves i les olives ben petites.
  2. Barregeu l’ou i la mantega. Afegiu-hi la farina i les olives amb les anxoves. Treballeu-ho fins aconseguir una massa.
  3. Amb l’ajut d’un corró, estireu la massa ben prima entre dos papers de forn. Reserveu-ho una estona al congelador. Talleu les galetes en la forma desitjada i coeu-les, directament congelades, uns 8-10 min a 190 ºC.
  4. Serviu les galetes acompanyades d’un tomàquet tallat a dauets amanit amb orenga, oli i sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: