Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Foneu la xocolata i la mantega al microones. A part, bateu els ous amb el sucre fins que quedin blanquinosos i doblin el volum. Barregeu-ho amb la xocolata i la mantega. Afegiu-hi la vainilla, la sal, el llevat i la farina tamisada. Afegiu-hi les avellanes picades.
  2. Doneu forma de xurro a la massa (d’uns 3 cm de diàmetre), emboliqueu-la amb paper film i deixeu-la 30 min al congelador.
  3. Amb un ganivet, talleu rodanxes de 0,5 cm de gruix i col·loqueu-les separades a la plata del forn. Coeu-les 15 min a 180 ºC fins que siguin cruixents.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: