Què cuinar La Vanguardia

Aquestes galetes les vam aprendre a fer a l’última classe amb la Mireia Carbó i us asseguro que valen la pena!

Vaig fer les galetes perquè el Pol les portés a un dels assaigs amb Els Amics de les Arts. Vaig pensar que farien més agradable l’assaig i serien l’excusa ideal per fer una pausa dolça entre cançó i cançó. I crec que van agradar molt!

Les galetes queden delicioses: cruixents i amb els sabors de l’avellana i la Nutella que es complementen molt bé. Fàcils de fer i amb una presentació molt vistosa, és una altra recepta de la Mireia boníssima.

Preparació

  1. Bateu la mantega amb el sucre i la Nutella fins aconseguir una crema. Afegiu-hi l’ou, incorporeu-hi la farina tamisada i barregeu-ho fins a obtenir una massa homogènia.
  2. Emboliqueu la massa amb paper film formant un cilindre. Reserveu-ho a la nevera uns 30 min.
  3. Talleu el cilindre a rodanxes i decoreu cada galeta amb una mica de Nutella al centre. Enganxeu una avellana a sobre de la Nutella.
  4. Coeu les galetes a 180 ºC uns 10 min. Deixeu-ho refredar sobre una reixeta i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

20 jul

Taller de dips

Les salses fan embogir molts paladars pel toc únic de sabor que donen als nostres plats. Els dips són...

21 jul

Tallers al Mercat de la Vall d'Hebron

El Mercat de la Vall d’Hebron organitza una sèrie de tallers aquest estiu on podeu deixar anar tot el...

21 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto