Què cuinar La Vanguardia

Aquestes galetes les vam aprendre a fer a l’última classe amb la Mireia Carbó i us asseguro que valen la pena!

Vaig fer les galetes perquè el Pol les portés a un dels assaigs amb Els Amics de les Arts. Vaig pensar que farien més agradable l’assaig i serien l’excusa ideal per fer una pausa dolça entre cançó i cançó. I crec que van agradar molt!

Les galetes queden delicioses: cruixents i amb els sabors de l’avellana i la Nutella que es complementen molt bé. Fàcils de fer i amb una presentació molt vistosa, és una altra recepta de la Mireia boníssima.

Preparació

  1. Bateu la mantega amb el sucre i la Nutella fins aconseguir una crema. Afegiu-hi l’ou, incorporeu-hi la farina tamisada i barregeu-ho fins a obtenir una massa homogènia.
  2. Emboliqueu la massa amb paper film formant un cilindre. Reserveu-ho a la nevera uns 30 min.
  3. Talleu el cilindre a rodanxes i decoreu cada galeta amb una mica de Nutella al centre. Enganxeu una avellana a sobre de la Nutella.
  4. Coeu les galetes a 180 ºC uns 10 min. Deixeu-ho refredar sobre una reixeta i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

Enotast de novembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

18 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto