Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu les patates i tornegeu-les a l’anglesa, és a dir, en forma de pilota de rugbi. Peleu la pastanaga i talleu-la a rodanxes. Netegeu el carbassó i talleu-lo a trossos d’uns 5 cm.
  2. Feu bullir cada ingredient, inclosos els pèsols, amb aigua i sal i en cassons diferents perquè no es barregin els gustos, fins que estiguin grenyals. Escorreu-los i refredeu-los en aigua freda i gel. Escorreu-los molt bé.
  3. Netegeu bé el gall de Sant Pere i feu-li dues incisions en forma de creu per cada costat perquè hi penetri millor l’escalfor de la planxa. Saleu-lo, unteu-lo amb un raig d’oli i poseu-lo a la planxa a temperatura moderada, i vigileu que quedi daurat per totes dues bandes.
  4. Feu una salsa vinagreta amb 3 parts d’oli d’oliva, 1 part de suc de llimona, sal, pebre negre mòlt, pebre vermell mòlt i unes gotes de vinagre. Bateu-ho tot enèrgicament amb un batedor.
  5. Serviu el gall de  Sant Pere en una plata de ceràmica calenta, i hi afegiu la salsa i el julivert tallat ben menut per sobre. Col·loqueu una llimona, tallada per la meitat, als costats, juntament amb la guarnició ben calenta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

16 des

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto