Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les patates i tornegeu-les a l’anglesa, és a dir, en forma de pilota de rugbi. Peleu la pastanaga i talleu-la a rodanxes. Netegeu el carbassó i talleu-lo a trossos d’uns 5 cm.
  2. Feu bullir cada ingredient, inclosos els pèsols, amb aigua i sal i en cassons diferents perquè no es barregin els gustos, fins que estiguin grenyals. Escorreu-los i refredeu-los en aigua freda i gel. Escorreu-los molt bé.
  3. Netegeu bé el gall de Sant Pere i feu-li dues incisions en forma de creu per cada costat perquè hi penetri millor l’escalfor de la planxa. Saleu-lo, unteu-lo amb un raig d’oli i poseu-lo a la planxa a temperatura moderada, i vigileu que quedi daurat per totes dues bandes.
  4. Feu una salsa vinagreta amb 3 parts d’oli d’oliva, 1 part de suc de llimona, sal, pebre negre mòlt, pebre vermell mòlt i unes gotes de vinagre. Bateu-ho tot enèrgicament amb un batedor.
  5. Serviu el gall de  Sant Pere en una plata de ceràmica calenta, i hi afegiu la salsa i el julivert tallat ben menut per sobre. Col·loqueu una llimona, tallada per la meitat, als costats, juntament amb la guarnició ben calenta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: