Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu les patates i tornegeu-les a l’anglesa, és a dir, en forma de pilota de rugbi. Peleu la pastanaga i talleu-la a rodanxes. Netegeu el carbassó i talleu-lo a trossos d’uns 5 cm.
  2. Feu bullir cada ingredient, inclosos els pèsols, amb aigua i sal i en cassons diferents perquè no es barregin els gustos, fins que estiguin grenyals. Escorreu-los i refredeu-los en aigua freda i gel. Escorreu-los molt bé.
  3. Netegeu bé el gall de Sant Pere i feu-li dues incisions en forma de creu per cada costat perquè hi penetri millor l’escalfor de la planxa. Saleu-lo, unteu-lo amb un raig d’oli i poseu-lo a la planxa a temperatura moderada, i vigileu que quedi daurat per totes dues bandes.
  4. Feu una salsa vinagreta amb 3 parts d’oli d’oliva, 1 part de suc de llimona, sal, pebre negre mòlt, pebre vermell mòlt i unes gotes de vinagre. Bateu-ho tot enèrgicament amb un batedor.
  5. Serviu el gall de  Sant Pere en una plata de ceràmica calenta, i hi afegiu la salsa i el julivert tallat ben menut per sobre. Col·loqueu una llimona, tallada per la meitat, als costats, juntament amb la guarnició ben calenta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

29 jun

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

01-30 jun

Jornades gastronòmiques de la clova de l'Estartit

L’Estartit vol retre un homenatge a la cuina marinera, i aquest mes de juny organitza les jornades gastronòmiques...

01-30 jun

Jornades de l'Arròs d'Amposta

Si us cal una excusa per visitar les Terres de l’Ebre, les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs...

01-30 jun

VIII Campanya dels Fideus a la Cassola de Tossa

Els fideus a la cassola són un plat que ha estat sempre present a les cuines de Tossa de Mar. Cada casa elaborava...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto