Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Desosseu el gall, començant per l’esquena i mirant que quedi sencer. Reserveu els ossos per fer el suc de rostit.
  2. Estireu el gall, salpebreu-lo i farciu-lo amb la papada. Enrotlleu el gall i lligueu-lo amb fil per cuinar.
  3. En una cassola, poseu oli i enrossiu el gall. Un cop ros, poseu-lo al forn 1 h 30 min.
  4. Finalment, desglaceu-lo amb vi ranci i reserveu-lo.
  5. Al mateix temps, a la cassola de rossejar poseu-hi la carcassa del gall i rostiu-la bé. Afegiu-hi les cebes, els tomàquets, el pebrot i els alls a trossos, i vi ranci. Tapeu-ho i sofregiu-ho 10 min, després cobriu-ho d’aigua i deixeu-ho coure durant 2 h. Coleu-ho amb el colador xinès i reserveu-ho.
  6. Per a l’arròs: en una paella poseu el sofregit, una mica d’all picat i oli i sofregiu-ho una mica. Afegiu-hi l’arròs i sofregiu-lo 2 min.
  7. Afegiu-hi el brou del rostit, el doble de brou que d’arròs, i poseu-ho a foc fort 3 min. Rectifiqueu-ho de sal i pebre i enforneu-lo fins que estigui sec.
  8. Talleu el pollastre a rodanxes i escalfeu-lo al forn mentre s’acaba de coure l’arròs.
  9. Serviu la paella i el pollastre amb una mica del greix del rostit. Us ho podeu menjar amb allioli i bitxo en vinagre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

24-26 ago

VI Tast de Jazz a Torre Llauder

Un any més, la vil·la romana de Torre Llauder de Mataró, un dels jaciments romans més destacats...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto