Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Desosseu el gall, començant per l’esquena i mirant que quedi sencer. Reserveu els ossos per fer el suc de rostit.
  2. Estireu el gall, salpebreu-lo i farciu-lo amb la papada. Enrotlleu el gall i lligueu-lo amb fil per cuinar.
  3. En una cassola, poseu oli i enrossiu el gall. Un cop ros, poseu-lo al forn 1 h 30 min.
  4. Finalment, desglaceu-lo amb vi ranci i reserveu-lo.
  5. Al mateix temps, a la cassola de rossejar poseu-hi la carcassa del gall i rostiu-la bé. Afegiu-hi les cebes, els tomàquets, el pebrot i els alls a trossos, i vi ranci. Tapeu-ho i sofregiu-ho 10 min, després cobriu-ho d’aigua i deixeu-ho coure durant 2 h. Coleu-ho amb el colador xinès i reserveu-ho.
  6. Per a l’arròs: en una paella poseu el sofregit, una mica d’all picat i oli i sofregiu-ho una mica. Afegiu-hi l’arròs i sofregiu-lo 2 min.
  7. Afegiu-hi el brou del rostit, el doble de brou que d’arròs, i poseu-ho a foc fort 3 min. Rectifiqueu-ho de sal i pebre i enforneu-lo fins que estigui sec.
  8. Talleu el pollastre a rodanxes i escalfeu-lo al forn mentre s’acaba de coure l’arròs.
  9. Serviu la paella i el pollastre amb una mica del greix del rostit. Us ho podeu menjar amb allioli i bitxo en vinagre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

21 oct

Enotast d'octubre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto