Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu el gall, trossegeu-lo i salpebreu-lo.
  2. Col·loqueu-lo en una plata per al forn amb la ceba picada, el llorer, la farigola, el brandi, el porto, el vi blanc i una mica d’oli.
  3. Rostiu-ho al forn a 160 ºC. Deixeu-lo rostir 2 h.
  4. Aneu-hi afegint el brou de carn perquè no s’assequi i aneu girant la carn.
  5. En els últims 10 min, afegiu-hi la fruita seca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: