Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Salpebreu el gall del Penedès, un cop tallat, i disposeu-lo a la cassola amb oli d'oliva per daurar-lo.
  2. Un cop fet aquest pas, traieu els talls enrossits i feu servir l'oli de la mateixa cassola per sofregir la ceba, fins que quedi ben caramel·litzada.
  3. A continuació, afegiu-hi el gall, un bon raig de conyac i la branca de canyella, i deixeu-ho reduir. Afegiu-hi les cireres i cobriu-ho tot d'aigua.
  4. Quan el gall estigui tendre i hagi fet xup-xup, retireu-lo i deixeu reduir la salsa per lligar-la.
Cal Padrí
Masia Cal Gori, s/n. Cases Noves de Cal Marques.
La Múnia. Castellví de la Marca
 (Alt Penedès)
Tel. 93 891 82 68
www.calpadri.com 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Carn

Vedella estofada amb bolets

Vedella estofada amb bolets

Per Fonda Farré (Baro - Pallars Sobirà)

La Pera Sense
gluten

La Pera

Per L'Estel de la Mercè (Lleida)

Aquesta setmana

16 oct

III Nit del Gourmet Català

Arriba la III Nit del Gourmet Català al Palau de Pedralbes de Barcelona, a partir de les 18 h. Ho fa amb els...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto