Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Salpebreu el gall del Penedès, un cop tallat, i disposeu-lo a la cassola amb oli d'oliva per daurar-lo.
  2. Un cop fet aquest pas, traieu els talls enrossits i feu servir l'oli de la mateixa cassola per sofregir la ceba, fins que quedi ben caramel·litzada.
  3. A continuació, afegiu-hi el gall, un bon raig de conyac i la branca de canyella, i deixeu-ho reduir. Afegiu-hi les cireres i cobriu-ho tot d'aigua.
  4. Quan el gall estigui tendre i hagi fet xup-xup, retireu-lo i deixeu reduir la salsa per lligar-la.
Cal Padrí
Masia Cal Gori, s/n. Cases Noves de Cal Marques.
La Múnia. Castellví de la Marca
 (Alt Penedès)
Tel. 93 891 82 68
www.calpadri.com 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

20 jul

Taller de dips

Les salses fan embogir molts paladars pel toc únic de sabor que donen als nostres plats. Els dips són...

21 jul

Tallers al Mercat de la Vall d'Hebron

El Mercat de la Vall d’Hebron organitza una sèrie de tallers aquest estiu on podeu deixar anar tot el...

21 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto