Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu i trossegeu el gall, fregiu-lo pels dos costats en una cassola de fang amb l'oli ben calent, flamegeu-lo amb el brandi i retireu-lo.
  2. En el mateix oli, poseu els alls picats i daureu-los. Poseu el porro tallat a la juliana, i la pastanaga i el carabassó, a tires.
  3. Sofregiu-ho 10 min.
  4. Incorporeu-hi el bitxo, rectifiqueu-ho de sal i pebre, i afegiu-hi el sucre per corregir l'acidesa del tomàquet.
  5. Torneu a posar el gall a la cassola, deixeu-ho 10 min, afegiu-hi el fumet de gall i deixeu-ho coure a foc lent amb la cassola tancada 1 h (afegiu-hi fumet, si cal).
  6. Rectifiqueu-ho de sal i pebre, afegiu-hi la branca de romaní tallada i apagueu el foc
  7. Deixeu-ho 8 min perquè l'aroma del romaní es concentri i el gall reposi abans de servir-lo. 
Restaurant La Cucanya
Racó de Santa Llúcia, s/n
Vilanova i la Geltrú (Garraf)
Tel. 93 815 19 34
www.restaurantlacucanya.com

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

25 feb

Festa del Xató de Vilafranca 2018

El xató és un plat molt preuat arreu de Catalunya i forma part de la cultura gastronómica de l’Alt...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto