Preparació
- Netegeu i trossegeu el gall, fregiu-lo pels dos costats en una cassola de fang amb l'oli ben calent, flamegeu-lo amb el brandi i retireu-lo.
- En el mateix oli, poseu els alls picats i daureu-los. Poseu el porro tallat a la juliana, i la pastanaga i el carabassó, a tires.
- Sofregiu-ho 10 min.
- Incorporeu-hi el bitxo, rectifiqueu-ho de sal i pebre, i afegiu-hi el sucre per corregir l'acidesa del tomàquet.
- Torneu a posar el gall a la cassola, deixeu-ho 10 min, afegiu-hi el fumet de gall i deixeu-ho coure a foc lent amb la cassola tancada 1 h (afegiu-hi fumet, si cal).
- Rectifiqueu-ho de sal i pebre, afegiu-hi la branca de romaní tallada i apagueu el foc
- Deixeu-ho 8 min perquè l'aroma del romaní es concentri i el gall reposi abans de servir-lo.
Restaurant La Cucanya
Racó de Santa Llúcia, s/n
Vilanova i la Geltrú (Garraf)
Tel. 93 815 19 34
www.restaurantlacucanya.com
Racó de Santa Llúcia, s/n
Vilanova i la Geltrú (Garraf)
Tel. 93 815 19 34
www.restaurantlacucanya.com