Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu el gall, talleu-lo a quarts i salpebreu-ho.
  2. Col·loqueu una olla al foc i poseu-hi l'oli, la cabeça d'alls, la ceba, les dues pastanagues, l'api i els dos porros, tot tallat prèviament a trossos grans.
  3. Afegiu a l'olla la fulla de llorer i deixeu-ho a foc mitjà 15 min.
  4. Quan la verdura sigui cuita, apagueu el foc i poseu-hi el vinagre, amb compte de no cremar-vos.
  5. Tot seguit, introduïu-hi el gall tallat i deixeu-ho confitar a foc lent uns 20-30 min. A mitja cocció, afegiu-hi les prunes i les olives negres, i quan ja estigui fred retireu el gall i talleu les verdures a trossos més petits.
  6. Finalment, poseu el gall; després, les verdures i l'oli de l'escabetx per sobre, i, pel voltant, les olives negres i les prunes.

El Racó de la Calma
Casal, 1.
Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)
Tel. 93 819 92 99
www.elracodelacalma.com 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

01-30 set

La Cuina del Cim i Tomba 2017

L’origen del cim i tomba es troba molt arrelat a la tradició marinera de la població de Tossa de...

30 set

XXIX Mostra Gastronòmica de Castelldefels

El 30 de setembre torna un dels esdeveniments gastronòmics més importants de Castelldefels. Un altre...

30 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto