Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu el gall, talleu-lo a quarts i salpebreu-ho.
  2. Col·loqueu una olla al foc i poseu-hi l'oli, la cabeça d'alls, la ceba, les dues pastanagues, l'api i els dos porros, tot tallat prèviament a trossos grans.
  3. Afegiu a l'olla la fulla de llorer i deixeu-ho a foc mitjà 15 min.
  4. Quan la verdura sigui cuita, apagueu el foc i poseu-hi el vinagre, amb compte de no cremar-vos.
  5. Tot seguit, introduïu-hi el gall tallat i deixeu-ho confitar a foc lent uns 20-30 min. A mitja cocció, afegiu-hi les prunes i les olives negres, i quan ja estigui fred retireu el gall i talleu les verdures a trossos més petits.
  6. Finalment, poseu el gall; després, les verdures i l'oli de l'escabetx per sobre, i, pel voltant, les olives negres i les prunes.

El Racó de la Calma
Casal, 1.
Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)
Tel. 93 819 92 99
www.elracodelacalma.com 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 gen

Cremes lleugeres d'hivern

Les festes de Nadal estan plenes d’excessos? Heu menjat massa durant les festes? Veniu a aquest taller, programat...

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto