Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Desosseu el gall a quarts.
  2. Traieu l'os de la cuixa, el de la part ampla.
  3. Reserveu la carcanada i aquest os de la cuixa, i enrossiu-los al forn amb les verdures tallades no massa petites.
  4. Un cop ho teniu tot ros, poseu-ho dins una olla i cobriu-ho d'aigua. Feu-ho bullir 2 h a foc baix.
  5. Salteu les salsitxes lleugerament, tallades a rodelles. Barregeu-hi tots els fruits secs tallats per la meitat. Afegiu-hi la ceba confitada. 
  6. Farciu cada quart amb els fruits secs i la salsitxa. Embolcalleu el quart amb la mantellina de porc i salpebreu-ho.
  7. Ara és el moment de rostir el gall. Primer enrossiu-ho a 200 ºC, 15 min; després abaixeu la temperatura del forn a 120 ºC i deixeu-ho 30 min pel pit del gall, i 1 h per la cuixa.
  8. Un cop teniu el brou fet, coleu-ho i reduïu-ho una mica fins a aconseguir textura de salsa. Lligueu-ho amb la mantega.
  9. Muntatge: poseu el quart de gall al plat i salseu-ho amb el brou reduït.
El Cigró d'Or
Mercat de La Carn, plaça Vall del Castell, 17.
Vilafranca del Penedès (Alt Penedès).
Tel. 93 890 56 09
www.elcigrodor.com 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto