Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Desosseu el gall a quarts.
  2. Traieu l'os de la cuixa, el de la part ampla.
  3. Reserveu la carcanada i aquest os de la cuixa, i enrossiu-los al forn amb les verdures tallades no massa petites.
  4. Un cop ho teniu tot ros, poseu-ho dins una olla i cobriu-ho d'aigua. Feu-ho bullir 2 h a foc baix.
  5. Salteu les salsitxes lleugerament, tallades a rodelles. Barregeu-hi tots els fruits secs tallats per la meitat. Afegiu-hi la ceba confitada. 
  6. Farciu cada quart amb els fruits secs i la salsitxa. Embolcalleu el quart amb la mantellina de porc i salpebreu-ho.
  7. Ara és el moment de rostir el gall. Primer enrossiu-ho a 200 ºC, 15 min; després abaixeu la temperatura del forn a 120 ºC i deixeu-ho 30 min pel pit del gall, i 1 h per la cuixa.
  8. Un cop teniu el brou fet, coleu-ho i reduïu-ho una mica fins a aconseguir textura de salsa. Lligueu-ho amb la mantega.
  9. Muntatge: poseu el quart de gall al plat i salseu-ho amb el brou reduït.
El Cigró d'Or
Mercat de La Carn, plaça Vall del Castell, 17.
Vilafranca del Penedès (Alt Penedès).
Tel. 93 890 56 09
www.elcigrodor.com 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

17 feb

Uriçada popular

La campanya gastronòmica dels Uriços de Sant Feliu de Guíxols celebra un dels moments més esperats...

17 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

19 feb

Taller de ferments

De 19.30 a 21.30 h Professor: Alex Pirla (Prabhu Sukh) Aquest taller té classes teòriques i pràctiques,...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto