Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salpebreu els trossos de pollastre, i en una cassola de fang enrossiu-los amb oli i llard a parts iguals.
  2. Afegiu-hi les cebes, l'all picat, la canyella i la fulla de llorer.
  3. Quan el pollastre i la ceba ja estiguin rostits, afegiu-hi el vi ranci i deixeu-lo reduir. Després, incorporeu-hi els tomacons pelats i sense llavors.
  4. Tapeu la cassola, abaixeu el foc i deixeu-ho que cogui uns 45 min, fins que el pollastre estigui tou, tot afegint-hi miques de brou si fa falta.
  5. Passeu els pinyons per la paella amb la nou de mantega i afegiu-ho amb les prunes a la cassola del rostit. 
Ca la Katy
BP-2121.
Sant Martí Sarroca
 (Alt Penedès)
Tel. 93 899 13 26
www.restaurantsantjordicalakaty.com 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto