Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Salpebreu els trossos de pollastre, i en una cassola de fang enrossiu-los amb oli i llard a parts iguals.
  2. Afegiu-hi les cebes, l'all picat, la canyella i la fulla de llorer.
  3. Quan el pollastre i la ceba ja estiguin rostits, afegiu-hi el vi ranci i deixeu-lo reduir. Després, incorporeu-hi els tomacons pelats i sense llavors.
  4. Tapeu la cassola, abaixeu el foc i deixeu-ho que cogui uns 45 min, fins que el pollastre estigui tou, tot afegint-hi miques de brou si fa falta.
  5. Passeu els pinyons per la paella amb la nou de mantega i afegiu-ho amb les prunes a la cassola del rostit. 
Ca la Katy
BP-2121.
Sant Martí Sarroca
 (Alt Penedès)
Tel. 93 899 13 26
www.restaurantsantjordicalakaty.com 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 feb

Uriçada popular

La campanya gastronòmica dels Uriços de Sant Feliu de Guíxols celebra un dels moments més esperats...

17 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

17 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

19 feb

Taller de ferments

De 19.30 a 21.30 h Professor: Alex Pirla (Prabhu Sukh) Aquest taller té classes teòriques i pràctiques,...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto