Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Salpebreu els trossos de pollastre, i en una cassola de fang enrossiu-los amb oli i llard a parts iguals.
  2. Afegiu-hi les cebes, l'all picat, la canyella i la fulla de llorer.
  3. Quan el pollastre i la ceba ja estiguin rostits, afegiu-hi el vi ranci i deixeu-lo reduir. Després, incorporeu-hi els tomacons pelats i sense llavors.
  4. Tapeu la cassola, abaixeu el foc i deixeu-ho que cogui uns 45 min, fins que el pollastre estigui tou, tot afegint-hi miques de brou si fa falta.
  5. Passeu els pinyons per la paella amb la nou de mantega i afegiu-ho amb les prunes a la cassola del rostit. 
Ca la Katy
BP-2121.
Sant Martí Sarroca
 (Alt Penedès)
Tel. 93 899 13 26
www.restaurantsantjordicalakaty.com 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

10 des

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

24 nov - 10 des

V Jornades del Romesco de Cambrils

Diversos restaurants de Cambrils ofereixen, del 24 de novembre al 10 de desembre, menús basats en el romesco,...

09-10 des

Tallers de dolços de Nadal

Poques persones gaudeixen més de les festes de Nadal que els més petits de casa. A l’emoció...

04 nov - 10 des

Jornades del Llagostí de la Ràpita 2017

Del 4 de novembre al 10 de desembre se celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto