Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per començar, en una cassola amb oli salteu el gall tallat a trossos i salpebrat.
  2. Quan estigui daurat, retireu-lo de la cassola i reserveu-lo. Seguidament, a la mateixa cassola, sofregiu la ceba, la pastanaga i el porro, tot tallat ben petit.
  3. Quan sigui tot ben ros, afegiu-hi el gall i el vi ranci, deixeu evaporar l’alcohol durant un parell de minuts, poseu-hi el brou, tapeu la cassola i deixeu-ho coure durant 1 h i 30 min a foc mitjà.
  4. A continuació́, retireu el gall, poseu-lo en una altra cassola, coleu la salsa, afegiu-la a la cassola del gall i deixeu-ho coure una estona més. Mentrestant, en una paella amb una mica d’oli salteu els rovellons i les carxofes tallades a quarts. Quan estiguin daurats, afegiu-los a la cassola del gall i deixeu-ho coure tot plegat uns 5 min més.
  5. I ja per acabar, emplateu el gall, salseu-ho amb el suc de la cocció́ i afegiu-hi al costat els rovellons i les carxofes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: