Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola al foc amb oli, tireu-hi la ceba trinxada i deixeu-la enrossir uns minuts. Quan comenci a agafar color, poseu-hi el tomàquet ratllat i deixeu-ho concentrar.
  2. Salpebreu-ho. Afegiu-hi la copa de vi ranci i deixeu-ho reduir.
  3. Mulleu-ho amb un xic d'aigua o brou de peix i deixeu-ho coure 15 min.
  4. Feu una picada amb alls, avellanes, una llesca de pa, xocolata a la pedra i julivert.
  5. Deixateu la picada amb un xic de suc de la cocció, tireu-l'hi i deixeu que acabi de coure, comprovant el punt final de sal.
  6. Afegiu les gambes a la cassola un cop preparada la salsa, han de coure 2 min.
  7. Si voleu, podeu acompanyar el plat amb unes quantes verdures bullides com espàrrecs de marge i bròquil. Coeu la verdura en aigua 3-4 min fins que estigui grenyal. Afegiu-la a la cassola just al moment de servir el plat a taula.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: