Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al garrí: trossegeu el garrí i cobriu-lo amb una barreja de sal, sucre i pebre vermell.
  2. Deixeu-lo marinar 30 min.
  3. Renteu el garrí sota un raig d’aigua freda i poseu-lo en una safata de forn, amb una mica de sal i pebre, un rajolí d’oli d’oliva i el vi blanc.
  4. Coeu-lo a 160 ºC, 4 h, girant-lo de tant en tant. Afegiu-hi aigua durant la cocció, perquè no s’assequi.
  5. Quan el garrí estigui tendre, apugeu el forn a 190 ºC, 20 min, perquè la pell quedi ben cruixent.
  6. Per al timbal: talleu la patata i l’api a rodanxes fines i, en un motlle de púding petit amb una mica de mantega, formeu una lasanya amb tots dos ingredients,.
  7. Salpebreu cada capa de la lasanya i, al final, afegiu-hi la nata líquida. Cobriu-ho amb paper d’alumini.
  8. Coeu la lasanya al forn, 30 min, a 180 ºC, fins que quedi tendra, comproveu-ne la cocció punxant-la .
  9. Serviu el garrí acompanyat del timbal de patata.

CONSELL
Si no teniu prou temps perquè el garrí es faci a foc lent, el podeu coure a 190 ºC, 1 h 30 min - 1 h 45 min, i servir-lo directament quan la pell estigui cruixent i la carn ben cuita.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: