Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Trossegeu el garrí en quatre trossos i poseu-lo en una cassola, amb la pela de llimona i taronja, uns grans de pebre negre, els grans d’all aixafats i el manat d’herbes, cobriu-ho amb l’oli d’oliva i poseu-ho al foc. Deixeu que cogui unes 8-10 h, a foc lent (l’oli ha d’estar a uns 65-70 °C).
  2. Escalfeu 400 ml d’aigua salada i, quan bulli, aboqueu-la sobre el cuscús. Remeneu-ho, per ajudar el cuscús a hidratar-se i perquè els grans no quedin enganxats.
  3. Peleu el mango i la papaia i talleu-los a daus. Talleu els nabius per la meitat.
  4. Retireu el garrí de l’oli i escorreu-lo bé, salpebreu-lo i poseu-lo al forn, a 200 ºC, fins que la pell quedi daurada i cruixent.
  5. Escalfeu una paella amb unes gotes d’oli d’oliva i salteu-hi la fruita lleugerament. Afegiu-hi el cuscús, remeneu-ho i mulleu-ho amb l’aigua de tarongina; barregeu-ho bé.
  6. Serviu el garrí amb el cuscús de fruites i unes fulletes de farigola, romaní i menta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

21-22 oct

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto