Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Espinyoleu les cireres. Si no teniu un estri especial per fer-ho o no us atreviu a espinyolar-les amb el ganivet, demaneu ajuda a un adult.
  2. Un cop espinyolades, poseu-les en un vas de batedora, amb els tomàquets i l’aigua.
  3. Tritureu-ho tot bé, mentre hi aneu posant oli d’oliva. Heu d’abocar l’oli molt a poc a poc, perquè es vagi emulsionant. Si cal, demaneu ajuda a un adult perquè faci anar el túrmix o perquè vagi afegint oli a la barreja. Poseu-hi també una mica de sal.
  4. Talleu les llesques de pa a daus. Demaneu ajuda a un adult per torrar els dauets al forn o per passar-los per una paella.
  5. Ja només us queda servir el gaspatxo, acompanyat del pa torrat. 

El consell

Hi ha un estri especial, molt fàcil de fer servir, que va la mar de bé per espinyolar les cireres. Si a casa us agrada molt aquesta fruita, val la pena comprar-ne un. Us facilitarà molt la feina a l’hora de preparar receptes amb cireres. I, als més petits, els ajudarà a menjar cireres sense por d’ennuegar-se.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto