Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Espinyoleu les cireres. Si no teniu un estri especial per fer-ho o no us atreviu a espinyolar-les amb el ganivet, demaneu ajuda a un adult.
  2. Un cop espinyolades, poseu-les en un vas de batedora, amb els tomàquets i l’aigua.
  3. Tritureu-ho tot bé, mentre hi aneu posant oli d’oliva. Heu d’abocar l’oli molt a poc a poc, perquè es vagi emulsionant. Si cal, demaneu ajuda a un adult perquè faci anar el túrmix o perquè vagi afegint oli a la barreja. Poseu-hi també una mica de sal.
  4. Talleu les llesques de pa a daus. Demaneu ajuda a un adult per torrar els dauets al forn o per passar-los per una paella.
  5. Ja només us queda servir el gaspatxo, acompanyat del pa torrat. 

El consell

Hi ha un estri especial, molt fàcil de fer servir, que va la mar de bé per espinyolar les cireres. Si a casa us agrada molt aquesta fruita, val la pena comprar-ne un. Us facilitarà molt la feina a l’hora de preparar receptes amb cireres. I, als més petits, els ajudarà a menjar cireres sense por d’ennuegar-se.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto