Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu els tomàquets i el tros de pebrot vermell i talleu-los a trossos petits.
  2. Peleu els tomàquets vermells.
  3. Espinyoleu les cireres.
  4. Peleu la ceba tendra i trossegeu-la.
  5. En una batedora, tritureu primer els tomàquets, el pebrot i la ceba tallada (afegiu-n’hi una mica menys d’un quart, per valorar-ne el gust) amb una mica de l’oli i sal.
  6. Afegiu-hi les cireres i la resta de l’oli i vinagre, torneu-ho a triturar i serviu-ho ben fred.

CONSELL

Per donar-li més consistència, afegiu-li una llesca de pa; si el voleu més líquid, un got d'aigua.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: