Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Per al gaspatxo: barregeu tots els ingredients del gaspatxo menys l’oli, i deixeu-los reposar 1 h. Passeu-ho pel túrmix fins que quedi ben fi, rectifiqueu-ho de sal i poseu-ho a la nevera. A l’últim moment, i amb l’ajuda d’un túrmix, lligueu-ho amb uns 50 ml d’oli. Per als cilindres: passeu per la Thermomix (o túrmix) la terrina de fetge i l’aigua de Vichy fins que quedi una mussolina molt fina, rectifiqueu-la de sal i pebre i estireu-la damunt d’un film de plàstic. Enrotlleu-ho i tanqueu-ho amb una mica d’adhesiu i deixeu-ho refredar. Muntatge: fregiu a la paella el brioix fet a daus. En un plat, repartiu el gaspatxo ben fred, incorporeu-hi uns daus de mango i maduixots. Traieu el plàstic dels cilindres i col·loqueu-los amb l’amanida, ratlleu-hi llima pel damunt i acabeu-ho amb els daus de brioix i la mizuna.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto