Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Per al gaspatxo: barregeu tots els ingredients del gaspatxo menys l’oli, i deixeu-los reposar 1 h. Passeu-ho pel túrmix fins que quedi ben fi, rectifiqueu-ho de sal i poseu-ho a la nevera. A l’últim moment, i amb l’ajuda d’un túrmix, lligueu-ho amb uns 50 ml d’oli. Per als cilindres: passeu per la Thermomix (o túrmix) la terrina de fetge i l’aigua de Vichy fins que quedi una mussolina molt fina, rectifiqueu-la de sal i pebre i estireu-la damunt d’un film de plàstic. Enrotlleu-ho i tanqueu-ho amb una mica d’adhesiu i deixeu-ho refredar. Muntatge: fregiu a la paella el brioix fet a daus. En un plat, repartiu el gaspatxo ben fred, incorporeu-hi uns daus de mango i maduixots. Traieu el plàstic dels cilindres i col·loqueu-los amb l’amanida, ratlleu-hi llima pel damunt i acabeu-ho amb els daus de brioix i la mizuna.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Verdures i hortalisses

Aquesta setmana

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto