Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

Per al gaspatxo: barregeu tots els ingredients del gaspatxo menys l’oli, i deixeu-los reposar 1 h. Passeu-ho pel túrmix fins que quedi ben fi, rectifiqueu-ho de sal i poseu-ho a la nevera. A l’últim moment, i amb l’ajuda d’un túrmix, lligueu-ho amb uns 50 ml d’oli. Per als cilindres: passeu per la Thermomix (o túrmix) la terrina de fetge i l’aigua de Vichy fins que quedi una mussolina molt fina, rectifiqueu-la de sal i pebre i estireu-la damunt d’un film de plàstic. Enrotlleu-ho i tanqueu-ho amb una mica d’adhesiu i deixeu-ho refredar. Muntatge: fregiu a la paella el brioix fet a daus. En un plat, repartiu el gaspatxo ben fred, incorporeu-hi uns daus de mango i maduixots. Traieu el plàstic dels cilindres i col·loqueu-los amb l’amanida, ratlleu-hi llima pel damunt i acabeu-ho amb els daus de brioix i la mizuna.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto