Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu la síndria, trossegeu-la i poseu-la en un recipient amb els pebrots i els tomàquets nets. Afegiu-hi la ceba, l’all, el cogombre pelat, sal, pebre negre i el vinagre balsàmic. 
  2. Tritureu-ho molt bé, afegiu-hi l’oli d’oliva i torneu-ho a triturar. Passeu-ho per un colador xinès i reserveu-ho a la nevera. 
  3. Escaldeu l’alfàbrega amb aigua bullent abundant i refresqueu-la amb aigua gelada. Escorreu-la bé i trossegeu-la amb un ganivet. 
  4. Escalfeu els 100 ml d’aigua amb el sucre; quan comenci a bullir, espereu 3 min i retireu-ho del foc. Afegiu-hi l’alfàbrega escaldada. Amb l’ajuda d’un túrmix, tritureu-ho molt bé i reserveu-ho al congelador, en una carmanyola ampla. Cada 30 min, raspeu-ho amb una forquilla, per evitar que es congeli i formi un bloc, per poder fer el granissat. 
  5. Peleu els escamarlans, traient-ne els caps i les pinces, que podeu reservar per a una altra preparació. 
  6. Punxeu els escamarlans en una broqueta, salpebreu-los i salteu-los en una paella amb oli d’oliva. 
  7. Serviu el gaspatxo de síndria amb el granissat d’alfàbrega i les broquetes d’escamarlans.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto