Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu la síndria, trossegeu-la i poseu-la en un recipient amb els pebrots i els tomàquets nets. Afegiu-hi la ceba, l’all, el cogombre pelat, sal, pebre negre i el vinagre balsàmic. 
  2. Tritureu-ho molt bé, afegiu-hi l’oli d’oliva i torneu-ho a triturar. Passeu-ho per un colador xinès i reserveu-ho a la nevera. 
  3. Escaldeu l’alfàbrega amb aigua bullent abundant i refresqueu-la amb aigua gelada. Escorreu-la bé i trossegeu-la amb un ganivet. 
  4. Escalfeu els 100 ml d’aigua amb el sucre; quan comenci a bullir, espereu 3 min i retireu-ho del foc. Afegiu-hi l’alfàbrega escaldada. Amb l’ajuda d’un túrmix, tritureu-ho molt bé i reserveu-ho al congelador, en una carmanyola ampla. Cada 30 min, raspeu-ho amb una forquilla, per evitar que es congeli i formi un bloc, per poder fer el granissat. 
  5. Peleu els escamarlans, traient-ne els caps i les pinces, que podeu reservar per a una altra preparació. 
  6. Punxeu els escamarlans en una broqueta, salpebreu-los i salteu-los en una paella amb oli d’oliva. 
  7. Serviu el gaspatxo de síndria amb el granissat d’alfàbrega i les broquetes d’escamarlans.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

16 des

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto