Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu la síndria, trossegeu-la i poseu-la en un recipient amb els pebrots i els tomàquets nets. Afegiu-hi la ceba, l’all, el cogombre pelat, sal, pebre negre i el vinagre balsàmic. 
  2. Tritureu-ho molt bé, afegiu-hi l’oli d’oliva i torneu-ho a triturar. Passeu-ho per un colador xinès i reserveu-ho a la nevera. 
  3. Escaldeu l’alfàbrega amb aigua bullent abundant i refresqueu-la amb aigua gelada. Escorreu-la bé i trossegeu-la amb un ganivet. 
  4. Escalfeu els 100 ml d’aigua amb el sucre; quan comenci a bullir, espereu 3 min i retireu-ho del foc. Afegiu-hi l’alfàbrega escaldada. Amb l’ajuda d’un túrmix, tritureu-ho molt bé i reserveu-ho al congelador, en una carmanyola ampla. Cada 30 min, raspeu-ho amb una forquilla, per evitar que es congeli i formi un bloc, per poder fer el granissat. 
  5. Peleu els escamarlans, traient-ne els caps i les pinces, que podeu reservar per a una altra preparació. 
  6. Punxeu els escamarlans en una broqueta, salpebreu-los i salteu-los en una paella amb oli d’oliva. 
  7. Serviu el gaspatxo de síndria amb el granissat d’alfàbrega i les broquetes d’escamarlans.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

21 oct

Enotast d'octubre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto