Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu bé tots els ingredients. Peleu el cogombre i retireu el cor del gra d’all.
  2. Poseu en el got de la batedora tots els ingredients i tritureu-los.
  3. Si no us agrada trobar-vos cap llavor ni restes de pells, podeu passar-ho pel colador xinès. Rectifiqueu-ho de sal i vinagre si ho creieu oportú.

Si us agrada amb una textura més lleugera, podeu afegir-hi una mica d’aigua. Jo no ho faig, ja que m’agrada espès i ho menjo amb cullera.

Podeu acompanyar-lo amb una picada de pebrot, cogombre, ceba… o també amb meló, que és com ho serveixo jo a casa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: