Consells de cuina La Vanguardia

Dijous vam repetir una classe al Caprabo amb la Mireia Carbó. Aquesta vegada m’interessava molt la recepta de postres, un gelat de iogurt, ja que ara que comença la calor sempre vénen de gust.

A la classe la Mireia ens va fer dues receptes més a part del gelat: uns pebrots italians farcits i un bacallà amb salsa de codonyat i ànima de cítric amb canonets de figues. Totes dues receptes són molt interessants, d’aquelles pràctiques de fer a casa i amb un resultat excel·lent. És gairebé impossible que no surtin bones!

El gelat és boníssim, amb un gust de iogurt grec deliciós. Es nota que és casolà perquè no queda tan cremós com els de les gelateries, però el fet de muntar les clares i els rovells fa que quedi prou esponjós. I la barreja marbrejada amb el puré de maduixes queda molt vistosa i sorprenent, a part de donar un contrast de sabors molt bo. Ja tinc ganes de provar les altres idees que ens va donar la Mireia: amb mango, amb préssecs en almívar, amb fruites vermelles…

Preparació

  1. Tritureu les maduixes amb el sucre fins aconseguir una crema homogènia. Coeu-la durant 5 min, traieu-la del foc i deixeu-la refredar.
  2. Munteu les clares a punt de neu amb un pessic de sal. Munteu els rovells amb el sucre fins que tripliquin el volum. Semimunteu la nata. Barregeu els rovells amb el iogurt i afegiu-hi amb cura les clares i la nata.
  3. Disposeu el gelat dins dels motlles alternant-lo amb el puré de maduixes. Reserveu-ho al congelador fins al moment de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 gen

Les algues a la cuina

En aquest taller podeu conèixer de prop els diferents tipus d’algues. Veure les característiques...

19-22 gen

34a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica

La 32a Mostra Comercial i Agrícola i la Festa Major d'Hivern 2018 de Sant Vicenç dels Horts presenta...

23 gen

Taller de suflés

En aquest taller, de 20.15 a 21.45 h, aprendreu a fer aquesta delícia lleugera. S'explicaran tots els secrets...

24 gen

Taller d'alimentació per a nadons

El 'babyled weaning' és un mètode respectuós per acompanyar el nadó en la introducció...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto