Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu en un cassó la llet juntament amb la branca de canyella i la pell d'una llimona (evita en la mesura del possible la part blanca, ja que és amargant). Bulliu-la durant 5 min. Retireu-la del foc i afegiu-hi 150 g de sucre. Remeneu-ho bé perquè el sucre es dissolgui i deixeu-la refredar completament. Coleu la llet i poseu-la a la nevera unes hores.
  2. Munteu les clares juntament amb 150 g de sucre. Heu d'obtenir una merenga ben forta, que faci pics.
  3. Barregeu la merenga amb la llet. Ajudeu-vos d'unes varetes per fer-ho. Poseu la barreja a la nevera un parell d'hores.
  4. Quan la llet merengada sigui ben freda, ja la podeu posar a la sorbetera. Quan tingui una textura de gelat, reserveu-la al congelador fins al moment de servir-la. Per finalitzar, empolseu-hi una mica de canyella en pols.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

27 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto