Què cuinar La Vanguardia

Amb tota la feina que tinc pendent després del viatge a Andalusia, he hagut de tirar de congelador per poder preparar unes postres especials… En moments com aquest és quan agraeixes tenir reserves al congelador per si tens algun imprevist!

Avui he tret un gelat de mango que vaig fer abans de marxar amb uns quants mangos que amenaçaven de passar a millor vida. Com que eren molt dolços, vaig aprofitar-los per fer-ne gelat, un bon recurs per aprofitar la fruita que està a punt de fer-se malbé.

Els ingredients per fer aquest gelat són totalment a gust personal i en funció del que es tingui a l’armari: la llet condensada es pot substituir per llet evaporada i sucre, s’hi pot posar nata líquida, substituir el sucre per edulcorant… D’altra banda, les proporcions de sucre depenen de la dolçor de la fruita; jo vaig tastant fins que el trobo al meu gust. El d’avui el vaig fer tal com indico a la recepta.

Preparació

  1. Tritureu tots els ingredients amb el túrmix. Coleu la crema amb un colador fi per tal de treure les fibres del mango. Aboqueu-ho a un tàper i reserveu-ho al congelador. Traieu-ho del congelador uns 10 min abans de servir-ho.
  2. Un bon truc per als que tingueu Thermomix consisteix a congelar la crema en glaçoneres i, un cop congelat, tritureu els glaçons amb el robot. Després aboqueu-ho tot a un tàper i un altre cop al congelador. D’aquesta manera es trenquen els cristalls i s’aconsegueix la textura cremosa típica d’un gelat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

Enotast de novembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

18 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto