Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al crumble: barregeu tots els ingredients en un bol i reserveu la massa a la nevera.
  2. Amb un ratllador, ratlleu la massa sobre un tallapastes quadrat fins a fer dotze peces.
  3. Feu-ho coure al forn a 180 ºC fins que les galetes s’enrosseixin.
  4. Per a la crema gelada: poseu els nabius, l’aigua, el xarop d’atzavara, la sal i la ratlladura de les llimones en un got triturador i tritureu-ho fins a aconseguir una crema llisa i homogènia.
  5. Aboqueu la crema al bol de fer gelats i seguiu les instruccions del fabricant de la màquina emprada.
  6. Un cop finalitzat el procés, col·loqueu el gelat al tallapastes quadrat de la mateixa mida que el crumble.
  7. Ompliu sis motlles tallapastes i reserveu-los al congelador.
  8. Desemmotlleu els gelats i poseu-los entre dues galetes crumble uns segons abans de servir-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto