Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Per al crumble: barregeu tots els ingredients en un bol i reserveu la massa a la nevera.
  2. Amb un ratllador, ratlleu la massa sobre un tallapastes quadrat fins a fer dotze peces.
  3. Feu-ho coure al forn a 180 ºC fins que les galetes s’enrosseixin.
  4. Per a la crema gelada: poseu els nabius, l’aigua, el xarop d’atzavara, la sal i la ratlladura de les llimones en un got triturador i tritureu-ho fins a aconseguir una crema llisa i homogènia.
  5. Aboqueu la crema al bol de fer gelats i seguiu les instruccions del fabricant de la màquina emprada.
  6. Un cop finalitzat el procés, col·loqueu el gelat al tallapastes quadrat de la mateixa mida que el crumble.
  7. Ompliu sis motlles tallapastes i reserveu-los al congelador.
  8. Desemmotlleu els gelats i poseu-los entre dues galetes crumble uns segons abans de servir-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto