Consells de cuina La Vanguardia

Avui us proposo un gelat casolà ben senzill de fer i fàcil d’adaptar a qualsevol altra fruita que tingueu en excés.

Ara que ha començat la calor de veritat, m’agrada tenir a punt al congelador algun gelat natural fet a casa, per quan arribes acalorat i et ve de gust prendre alguna cosa fresqueta i que et tregui la calor de sobre. La recepta d’aquest gelat és molt senzilla, no pretén ser cap gelat complicat a base de crema anglesa o nata muntada. Ben al contrari, tan sols és fruita endolcida amb una mica de llet condensada. Canviant els nespres per qualsevol altra fruita que us agradi tindreu un gelat el més natural possible, sense gaires greixos ni altres productes afegits. I per evitar els típics cristalls dels gelats casolans fets sense geladora, a la recepta explico un truc fàcil que va molt bé!

Preparació

  1. Tritureu tots els ingredients amb el túrmix fins que quedi una crema ben fina. Repartiu la crema en una glaçonera i reserveu-la al congelador.
  2. Un cop congelada la crema, tritureu els glaçons amb un robot de cuina, aboqueu-ho dins un tàper i reserveu-ho al congelador fins al moment de servir-ho. Traieu-lo del congelador uns 10 min abans de menjar-lo per tal que la textura sigui encara més cremosa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 gen

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

20 gen

Festes de Sant Sebastià

Matadepera organitza, al gener, les Festes de Sant Sebastià, en què se celebren diverses activitats,...

20 gen

Fira de l'Olivera

Bigues i Riells recupera la Fira de l’Oli centrada en la varietat vera, del Vallès, que va haver...

20-21 gen

1a Mostra Internacional de Pastisseria

Sant Vicenç dels Horts acull durant el cap de setmana del 20 al 21 de gener la 1a edició de la Mostra...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto