Consells de cuina La Vanguardia

A l’estiu només menjaria a base de gaspatxos, amanides, fruita i gelats! M’encanten els gelats! A més, els gelats fets com aquest de plàtan són fàcils i ràpids de preparar… i serveixen per aprofitar la fruita a punt de fer-se malbé  Això és el que m’ha passat amb aquests plàtans: em van sobrar de l’última recepta i a casa és una fruita que no agrada gaire… Començaven a passar-se de madurs i n’he fet un gelat per al sopar d’avui a casa els pares.

La millor qualitat d’aquesta recepta és que és molt fàcil d’adaptar a qualsevol altra fruita. Les proporcions de la recepta són totalment a ull, ja que la quantitat de sucre depèn de la dolçor de la fruita i la proporció de llet evaporada no ha de ser exactament la mateixa… Així que el més pràctic és tastar, rectificar i quan està al nostre gust, cap al congelador! D’altra banda, substituint el sucre per edulcorant és un gelat molt 'light', ja que no porta gens de nata ni ous… I el resultat és molt bo!

Preparació

  1. Tritureu tots els ingredients amb el túrmix, adaptant les proporcions al vostre gust. Aboqueu-ho a un tàper i deixeu-ho al congelador unes quantes hores.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

Festa del Xató de Vilafranca 2018

El xató és un plat molt preuat arreu de Catalunya i forma part de la cultura gastronómica de l’Alt...

21-25 feb

III Fira de l'all tendre FirAll

Amb l'objectiu de reivindicar-se com a capital de l'all tendre i d'impulsar l'economia local, Xàtiva organitza...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto