Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu un plàtan amb el kiwi i col·loqueu la mescla al fons d’un got. Poseu-ho al congelador.
  2. Repetiu l’operació triturant un altre plàtan amb les maduixes. Poseu-ho al got, a sobre del gelat de plàtan i kiwi, i torneu-ho a posar al congelador.
  3. Feu el gelat de vainilla triturant el tercer plàtan amb la vainilla.
  4. Repetiu el procés i reserveu-ho al congelador mentre tritureu el mango, que col·locareu a dalt de tot, acompanyat d’uns quants nabius.
  5. Serviu-ho de seguida, de manera que la fruita estigui al punt de congelació, ni líquida ni dura, sinó cremosa, com un gelat de sabors de fruita. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: