Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bateu els rovells d’ou amb el sucre fins que quedin blancs. Incorporeu-hi 100 g del xarop d’avet. Afegiu-hi la llet calenta i torneu-ho a posar a foc suau. Porteu-ho fins a la temperatura de 85 ºC. Retireu-ho i deixeu-ho refredar. Una vegada la crema sigui freda, poseu-la a la nevera.
  2. En un plat fondo o en una copa per a gelat, poseu-hi una bola gran de gelat i regueu-la amb una mica de vinagre balsàmic blanc. Col·loqueu-hi les maduixes i acabeu-ho amb una cullerada de xarop d’avet pel damunt. Decoreu-ho amb la menta fresca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto