Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Dissoleu la Maizena en un rajolí de batut de soja. Dissoleu el cacau en un rajolí de batut de soja.
  2. En un cassó al foc, poseu la resta del batut de soja amb el sucre i el cacau ja dissolt. Quan arrenqui el bull, traieu-ho del foc i deixeu-ho refredar una mica.
  3. A part, barregeu els rovells amb la Maizena ja dissolta. Afegiu-hi el batut de soja ja temperat, barregeu-ho i coleu-ho. Torneu a posar la crema al foc, remenant-ho sense parar. Quan arrenqui el bull, traieu-ho del foc i aboqueu-ho sobre una glaçonera. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho al congelador.
  4. Tritureu les galetes a trossets petits. Tritureu els glaçons amb un robot (tipus Thermomix o picadora del túrmix), barregeu-ho amb les galetes i torneu-ho a posar al congelador.
  5. Uns 30 min abans de servir-ho, traieu el gelat i deixeu-lo a la nevera per tal que agafi una textura més cremosa. Feu les boles, decoreu-ho i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: