Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Esmicoleu les galetes.
  2. Si les fruites vermelles o els maduixots són frescos, congeleu-los. Si els compreu congelats, aquest pas ja no caldrà.
  3. Per al gelat: tritureu els iogurts amb el sucre i les fruites vermelles congelades. Per fer-ho, us caldrà un robot, el complement ample de la batedora elèctrica o batre-ho tot bé en un recipient ample.
  4. Col·loqueu-ho en bols o copes i acabeu-ho amb les galetes esmicolades.
  5. Si ho voleu servir més bonic, podeu posar una base de melmelada de maduixa en una copa transparent. Tot seguit, poseu-hi el gelat per sobre i, finalment, acabeu-ho amb les galetes esmicolades.

El consell

  • Si voleu presentar el gelat en forma de gelat de pal, només heu de posar la barreja als motlles corresponents i posar-los al congelador perquè agafin cos.
  • Aquest gelat és ideal per als dies més calorosos de l’estiu. De tota manera, com que es pot preparar amb fruita vermella congelada, el podeu assaborir tot l’any. Penseu-hi, per exemple, quan planegeu les postres de Nadal. Lluirà fantàstic a la taula!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: