Què cuinar La Vanguardia

Aquesta és una de les receptes del número 70 de la revista CUINA, corresponent al mes de maig. Aquesta vegada he dubtat fins a l’últim moment la recepta a elaborar. L’ingredient protagonista d’aquest mes és el formatge, i hi surt una recepta de pastís de formatge que m’ha temptat molt… Però com que tenia nespres de casa els pares al final m’he decidit per una altra recepta, adaptant-la als ingredients que tenia a mà.

El resultat és molt bo, ja que és una gelatina amb gust de nespres molt refrescant i lleugera, apta per a dietes 'operació biquini' si se substitueix el sucre per edulcorant.

La recepta original, d’en Jordi Roca, porta caramels d’eucaliptus, menta, albercocs i maduixetes; la meva porta caramel d’espígol i llimona, espígol, nespres i gerds. Tot i els canvis en els ingredients, crec que les dues receptes s’han d’assemblar molt.

Preparació

  1. Remulleu la gelatina en aigua freda. Escalfeu la polpa dels nespres amb el sucre al microones i dissoleu-hi la gelatina. Aboqueu-ho en un motlle rectangular de 2 cm de fons. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  2. Desfeu els caramels entre dos papers de forn durant 10 min a 160 ºC. Mentre encara són calents, estireu-los ben prims i deixeu-los refredar.
  3. Talleu la gelatina en rectangles i decoreu-la amb els gerds, els caramels i l’espígol.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 nov

Hàbits saludables amb A Taula!

Una de les activitats organitzades per celebrar el desè aniversari d'A Taula! està dedicada a la cuina...

17 nov

Xerrada i tast del vi ecològic

El vi ecològic va guanyant terreny en cellers i taules. Des del Celler Tuets, al capdavant del qual trobem...

17 nov

Vi ecològic d'A Taula

El vi ecològic va guanyant terreny en cellers i taules. Des del Celler Tuets, al capdavant del qual trobem...

17 nov

Tast de vi ecològic d'A Taula!

Per celebrar el desè aniversari, A Taula! organitza diferents tastos de vins, i en aquesta ocasió ho...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto