Què cuinar La Vanguardia

Aquest diumenge ens vam trobar al carrer Estrella per celebrar els aniversaris de l’Eva i el Pep i per fer l’última projecció de fotos de les vacances. Com que es tractava d’un berenar-sopar, vaig portar unes galetes de gingebre per anar picant mentre miràvem les fotos.

L’Anna i el Jaume han estat de vacances al Canadà i em van portar de record un motlle de galetes en forma d’ós, l’animal més típic del país. Amb el motlle venia una recepta de galetes de gingebre, que es veu que són molt tradicionals d’allà. Com que la trobada familiar era per veure les fotos de l’estiu, vaig pensar que era el millor moment per fer les galetes.

La traducció de la recepta m’ha portat força feina, ja que els ingredients i el vocabulari són molt diferents dels d’aquí. A més, els pesos, la temperatura, les dimensions… tot estava en unitats canadenques i m’ha calgut investigar com es feien les conversions. Tot i això, aquí teniu la recepta:

Preparació

  1. Barregeu la mantega amb el sucre blanc i el sucre muscovat. Afegiu-hi els ingredients secs alternant-los amb el te i barregeu-ho bé.
  2. Formeu xurros amb la massa d’uns 4 cm de gruix, emboliqueu-los amb paper film i deixeu-los a la nevera unes 4 h.
  3. Traieu els xurros i talleu-los a rodanxes d’uns 4 mm de gruix. Col·loqueu-les separades en una safata de forn coberta amb paper de forn i coeu les galetes durant 10 min a 190 ºC.
  4. Deixeu-les refredar i mengeu-les acompanyades d’una rajola de xocolata.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

Enotast de novembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

18 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto