Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu la mantega amb el sucre blanc i el sucre muscovat. Afegiu-hi els ingredients secs alternant-los amb el te i barregeu-ho bé.
  2. Formeu xurros amb la massa d’uns 4 cm de gruix, emboliqueu-los amb paper film i deixeu-los a la nevera unes 4 h.
  3. Traieu els xurros i talleu-los a rodanxes d’uns 4 mm de gruix. Col·loqueu-les separades en una safata de forn coberta amb paper de forn i coeu les galetes durant 10 min a 190 ºC.
  4. Deixeu-les refredar i mengeu-les acompanyades d’una rajola de xocolata.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: