Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la gofra: poseu la mantega en un bol rodó i desfeu-la al microones. Afegiu-hi el sucre, la sal i els rovells mentre ho remeneu amb unes varetes, fins que tots els ingredients quedin incorporats i la barreja quedi semiemulsionada.
  2. Incorporeu-hi el llevat, dissolt dins la llet, i remeneu-ho per tal que es reparteixi de manera homogènia per tota la massa. Afegiu-hi la farina i treballeu-ho fins que quedi cremós i homogeni.
  3. Per coure la massa és ideal una gofrera. Si no en teniu, ho podeu fer amb una paella, com els pancakes americans, però no quedaran encasellades ni quadrades.
  4. Per al gelat: poseu els rovells, el sucre, la pela de llimona i la mel en un bol al bany maria i barregeu-ho amb unes varetes, mentre ho emulsioneu, fins a ser una espuma.
  5. Traieu-ho de la font de calor, afegiu-hi la gelatina, hidratada, i remeneu-ho fins que la calor de la barreja les dilueixi.
  6. Poseu-hi el iogurt i l’alfàbrega picada. Deixeu-ho al congelador 4 h. Remeneu el gelat cada hora mentre el congeleu i, si voleu, afegiu-hi un raig de licor. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

25 feb

Festa del Xató de Vilafranca 2018

El xató és un plat molt preuat arreu de Catalunya i forma part de la cultura gastronómica de l’Alt...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto