Consells de cuina La Vanguardia

Avui és dia 20 i tenim una cita amb la convocatòria bloguera Del Blog al Plat. Aquest mes hem d’escollir una recepta del magnífic blog Les Receptes de StHilari, que porta l’Alfons.

El blog de l’Alfons m’encanta. Les seves propostes sempre són molt elegants, amb unes receptes que combinen ingredients molt del meu gust. Sempre fa una presentació exquisida i molt acurada, i tan bones són les receptes salades com les dolces. Però el més important de tot és que l’Alfons és el rei dels gotets. Ell mateix m’ha confessat que té tot un armari dedicat exclusivament a guardar els gotets! Vaja, que era evident que la recepta escollida havia de ser en format gotet, oi?

La recepta original de l’Alfons és amb maduixes en lloc de mango, però com que ara no és temporada de maduixes m’ha semblat que el canvi també quedaria bé. He introduït petits canvis a la recepta: he posat més almívar al coulis de mango, he posat sucre a la crema de coco (la meva llet de coco no era dolça) i la crema de coco l’he fet tota amb llet de coco. He canviat la disposició de les capes, per tal que els dos grocs no quedessin junts i es veiés bé la diferència entre les capes. Amb aquests ingredients m’han sortit 8 gotets, que a casa han volat en un sol dia. Sensacional!

Preparació

  1. Per al coulis de mango: prepareu un almívar amb l’aigua i el sucre a foc suau durant uns 2-3 min. Retireu-ho del foc i reserveu-ho. Encara en calent, incorporeu-hi les fulles de gelatina prèviament hidratades. Talleu el mango a bocins i afegiu-hi l’almívar. Tritureu-ho i repartiu-ho en els gotets. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  2. Per a la crema de coco: dissoleu la Maizena en una mica de llet de coco freda.
  3. Incorporeu-ho amb la resta de llet de coco a una cassola a foc mitjà. Remeneu-ho constantment fins que s’espesseixi. Aboqueu-ho en un vol, filmeu-ho a pell i deixeu-ho refredar. Un cop fred, repartiu-ho en els gotets formant una segona capa.
  4. Per al lemon curd: poseu una cassola al bany maria amb tots els ingredients. Deixeu-ho coure remenant-ho constantment fins que espesseixi. Incorporeu-ho als gotets fent la tercera capa. Reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

25 feb

Festa del Xató de Vilafranca 2018

El xató és un plat molt preuat arreu de Catalunya i forma part de la cultura gastronómica de l’Alt...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto