Receptes de Nadal La Vanguardia

Avui és dia 20 i tenim una cita amb la convocatòria bloguera Del Blog al Plat. Aquest mes hem d’escollir una recepta del magnífic blog Les Receptes de StHilari, que porta l’Alfons.

El blog de l’Alfons m’encanta. Les seves propostes sempre són molt elegants, amb unes receptes que combinen ingredients molt del meu gust. Sempre fa una presentació exquisida i molt acurada, i tan bones són les receptes salades com les dolces. Però el més important de tot és que l’Alfons és el rei dels gotets. Ell mateix m’ha confessat que té tot un armari dedicat exclusivament a guardar els gotets! Vaja, que era evident que la recepta escollida havia de ser en format gotet, oi?

La recepta original de l’Alfons és amb maduixes en lloc de mango, però com que ara no és temporada de maduixes m’ha semblat que el canvi també quedaria bé. He introduït petits canvis a la recepta: he posat més almívar al coulis de mango, he posat sucre a la crema de coco (la meva llet de coco no era dolça) i la crema de coco l’he fet tota amb llet de coco. He canviat la disposició de les capes, per tal que els dos grocs no quedessin junts i es veiés bé la diferència entre les capes. Amb aquests ingredients m’han sortit 8 gotets, que a casa han volat en un sol dia. Sensacional!

Preparació

  1. Per al coulis de mango: prepareu un almívar amb l’aigua i el sucre a foc suau durant uns 2-3 min. Retireu-ho del foc i reserveu-ho. Encara en calent, incorporeu-hi les fulles de gelatina prèviament hidratades. Talleu el mango a bocins i afegiu-hi l’almívar. Tritureu-ho i repartiu-ho en els gotets. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  2. Per a la crema de coco: dissoleu la Maizena en una mica de llet de coco freda.
  3. Incorporeu-ho amb la resta de llet de coco a una cassola a foc mitjà. Remeneu-ho constantment fins que s’espesseixi. Aboqueu-ho en un vol, filmeu-ho a pell i deixeu-ho refredar. Un cop fred, repartiu-ho en els gotets formant una segona capa.
  4. Per al lemon curd: poseu una cassola al bany maria amb tots els ingredients. Deixeu-ho coure remenant-ho constantment fins que espesseixi. Incorporeu-ho als gotets fent la tercera capa. Reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto