Consells de cuina La Vanguardia

Els destinataris d’aquests gotets són un grup molt especial per a mi, són els meus antics companys de feina. Per això he buscat una combinació de sabors i textures que fos digna de l’ocasió: una mousse de iogurt àcid, amb gingebre i xocolata peta zetas.

Segurament alguns ja ho sabeu, però d’altres no… Fa temps vaig fer un canvi de vida radical: després de 16 anys, vaig deixar la docència de matemàtiques per dedicar-me professionalment a la pastisseria. Ja portava un parell d’anys compaginant les dues feines, fins que em vaig decidir a fer el pas definitiu. Durant aquest temps he voltat força i he tingut la sort de passar per cuines i pastisseries importants. Vaja, que de moment el canvi em va prou bé.

Casualitats de la vida, però, actualment estic treballant a una pastisseria ben a prop del meu antic institut, la pastisseria on sempre fèiem els encàrrecs per les festes de final de curs: graduacions, claustres de professors, festes d’alumnes i pares… I ahir, precisament, vam tenir el seu últim encàrrec abans de les vacances d’estiu. Em va fer il·lusió fer-los un regal personal, unes postres a part de tot el que havien demanat. Vaig preparar aquests gotets per tot el claustre de professors, esperant que així no s’oblidin fàcilment de mi. Desitjo que els fes tanta il·lusió com a mi!

Preparació

  1. Repartiu la melmelada pel fons dels gots.
  2. Per a la mousse, hidrateu la gelatina en aigua freda.
  3. Barregeu el iogurt grec, el sucre i el iogurt en pols.
  4. Escalfeu la llet i foneu-hi la gelatina escorreguda. Incorporeu-ho al iogurt.
  5. Semimunteu la nata i incorporeu-la suaument a la barreja anterior.
  6. Repartiu la mousse pels gotets. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  7. Repartiu els peta zetas de xocolata per sobre els gotets i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

IV Mostra d'olis d'oliva al Priorat

Per quarta vegada, el Celler Clos Figueras organitza una mostra d'olis d'oliva catalans que vol donar suport al...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto