Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la llet d’ametlles: poseu tots els ingredients al robot o al túrmix i bateu-ho intensament fins aconseguir una barreja líquida. Reserveu-ho a la nevera 24 h.
  2. Passeu-ho per un sedàs per extreure’n tot el líquid. Refrigereu-ho.
  3. Per a la mousse: foneu la gelatina hidratada amb un terç de la llet d’ametlles a 45 ºC i afegiu-hi la raspadura de la vainilla. Afegiu-hi la resta de llet d’ametlles i deixeu-ho gelificar una mica a la nevera.
  4. Feu una merenga muntant les clares d’ou amb el sucre 10 min, a una velocitat mitjana.
  5. Mescleu la llet d’ametlles semigelificada amb la merenga amb moviments suaus.
  6. Per a la compota: barregeu el sucre amb la pectina. Talleu els gerds per la meitat i escalfeu-los a 40 ºC. Afegiu-hi la barreja inicial i feu-ho bullir. Tempereu-ho i reserveu-ho en fred. Si voleu simplificar la recepta, podeu substituir la compota per una melmelada.
  7. Poseu la mousse en gotets i deixeu-la refredar. Afegiu-hi la compota i deixeu-la gelificar. Afegiu-hi els gerds i acabeu-ho amb unes quantes ametlles.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: