Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la llet d’ametlles: poseu tots els ingredients al robot o al túrmix i bateu-ho intensament fins aconseguir una barreja líquida. Reserveu-ho a la nevera 24 h.
  2. Passeu-ho per un sedàs per extreure’n tot el líquid. Refrigereu-ho.
  3. Per a la mousse: foneu la gelatina hidratada amb un terç de la llet d’ametlles a 45 ºC i afegiu-hi la raspadura de la vainilla. Afegiu-hi la resta de llet d’ametlles i deixeu-ho gelificar una mica a la nevera.
  4. Feu una merenga muntant les clares d’ou amb el sucre 10 min, a una velocitat mitjana.
  5. Mescleu la llet d’ametlles semigelificada amb la merenga amb moviments suaus.
  6. Per a la compota: barregeu el sucre amb la pectina. Talleu els gerds per la meitat i escalfeu-los a 40 ºC. Afegiu-hi la barreja inicial i feu-ho bullir. Tempereu-ho i reserveu-ho en fred. Si voleu simplificar la recepta, podeu substituir la compota per una melmelada.
  7. Poseu la mousse en gotets i deixeu-la refredar. Afegiu-hi la compota i deixeu-la gelificar. Afegiu-hi els gerds i acabeu-ho amb unes quantes ametlles.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto