Consells de cuina La Vanguardia

Aquest gotet porta una mousse de torró del tou, però es tracta d'una mousse molt làctica. Val la pena tastar-la, us sorprendrà!

Preparació

  1. Per a la mousse de torró i mascarpone: remulleu la gelatina en aigua freda i dissoleu-la en la llet calenta.
  2. Foneu la xocolata al microones i barregeu-la amb la llet. Afegiu-hi el mascarpone i el torró ratllat i barregeu-ho bé.
  3. Semimunteu la nata i incorporeu-la suaument a la mescla anterior.
  4. Per al crumble de sèsam negre: barregeu el sucre, la farina i el sèsam. Incorporeu-hi la mantega tallada a dauets. Barregeu-ho amb les mans pessigant la massa. Quan la barreja s’hagi tornat homogènia i amb una textura sorrenca, repartiu-la sobre un paper de forn.
  5. Coeu-la a 180 ºC, fins que tingui un color daurat. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho tancat hermèticament.
  6. Muntatge: repartiu una base de melmelada de taronja dins de cada gotet. A sobre, repartiu una capa de mousse de torró i deixeu-ho quallar a la nevera. Just al moment de servir-ho, repartiu-hi una tercera capa de crumble.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

25 feb

Festa del Xató de Vilafranca 2018

El xató és un plat molt preuat arreu de Catalunya i forma part de la cultura gastronómica de l’Alt...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto