Què cuinar La Vanguardia

Els gelats i granissats són un bon recurs com a postres, ja que els pots tenir fets al congelador i treure’ls improvisadament en qualsevol ocasió. Sempre m’agrada tenir-ne algun tàper de reserva al congelador per si de cas…

Aquesta setmana vaig molt enfeinada amb un curs que faig a Barcelona, arribo a casa a tres quarts de quinze i l’últim que em ve de gust és posar-me a la cuina a passar calor per preparar algun detall dolç de postres. D’altra banda, la setmana que ve ja marxem de vacances i estic començant a fer neteja de la nevera i el congelador: no m’agrada deixar la nevera plena en precaució del que pugui passar… no seria la primera en tornar de vacances i trobar-se tot el menjar fet malbé! De manera que ahir vaig tirar de congelador i en un tres i no res vam improvisar unes postres de campionat!

En aquesta ocasió, el granissat porta força quantitat de licor del Drago, un licor típic de Tenerife de color vermell que potencia molt el color del granissat. El licor es pot substituir perfectament per aigua. De la mateixa manera, el sucre és totalment opcional a la recepta, tot depèn del gust del consumidor.

Preparació

  1. Tritureu les maduixes amb el túrmix, afegiu-hi el sucre i el licor i poseu-ho al congelador.
  2. Al moment de servir-ho, raspeu el granissat amb una forquilla i poseu-lo a la copa de servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

30 set

XXIX Mostra Gastronòmica de Castelldefels

El 30 de setembre torna un dels esdeveniments gastronòmics més importants de Castelldefels. Un altre...

30 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

30 set

10 anys del cicle A Taula!

L’any 2007 naixia al Poble-sec el projecte de divulgació gastronòmica A taula! Cicle de cultura...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto