Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al granissat de menta: desfulleu la menta, escaldeu-la i refredeu-la amb aigua i gel. Tritureu la menta, ja refredada, amb els 400 ml d’aigua a la Thermomix, i coleu-la. Agafeu-ne una petita quantitat i afegiu-hi la mel i el sucre. Poseu-ho al foc fins que es dissolgui. 
  2. Afegiu-hi la gelatina i barregeu-ho tot amb l’aigua de menta que havíeu colat. Afegiu-hi el licor i poseu-ho al congelador. 
  3. Per a la crema: coeu al bany maria els ous, el sucre i la polpa. Un cop quallat i fred, afegiu-hi la mantega pomada i remeneu-ho amb unes varetes. 
  4. Per a l’emulsió de coco: amb l’ajuda d’un túrmix, emulsioneu la nata i la polpa, i amb una cullera separeu l’escuma que en surt. 
  5. Per als streussels de coco: barregeu tots els sòlids i afegiu-hi la mantega pomada. Deixeu refredar aquesta massa i ratlleu-la amb un ratllador gruixut. 
  6. Coeu aquesta galeta 15 min a 160 ºC. En un plat soper, poseu-hi crema de maracujà; després, els streussels, l’emulsió de coco, i el granissat al mig.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

20 jul

Taller de dips

Les salses fan embogir molts paladars pel toc únic de sabor que donen als nostres plats. Els dips són...

21 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

21 jul

Taller de cuina wok essencial

La cuina oriental té uns sabors que tornen bojos als occidentals. Això ho podem veure per la gran expansió...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto