Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al granissat de menta: desfulleu la menta, escaldeu-la i refredeu-la amb aigua i gel. Tritureu la menta, ja refredada, amb els 400 ml d’aigua a la Thermomix, i coleu-la. Agafeu-ne una petita quantitat i afegiu-hi la mel i el sucre. Poseu-ho al foc fins que es dissolgui. 
  2. Afegiu-hi la gelatina i barregeu-ho tot amb l’aigua de menta que havíeu colat. Afegiu-hi el licor i poseu-ho al congelador. 
  3. Per a la crema: coeu al bany maria els ous, el sucre i la polpa. Un cop quallat i fred, afegiu-hi la mantega pomada i remeneu-ho amb unes varetes. 
  4. Per a l’emulsió de coco: amb l’ajuda d’un túrmix, emulsioneu la nata i la polpa, i amb una cullera separeu l’escuma que en surt. 
  5. Per als streussels de coco: barregeu tots els sòlids i afegiu-hi la mantega pomada. Deixeu refredar aquesta massa i ratlleu-la amb un ratllador gruixut. 
  6. Coeu aquesta galeta 15 min a 160 ºC. En un plat soper, poseu-hi crema de maracujà; després, els streussels, l’emulsió de coco, i el granissat al mig.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

Enotast de novembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

18 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto