Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al granissat de menta: desfulleu la menta, escaldeu-la i refredeu-la amb aigua i gel. Tritureu la menta, ja refredada, amb els 400 ml d’aigua a la Thermomix, i coleu-la. Agafeu-ne una petita quantitat i afegiu-hi la mel i el sucre. Poseu-ho al foc fins que es dissolgui. 
  2. Afegiu-hi la gelatina i barregeu-ho tot amb l’aigua de menta que havíeu colat. Afegiu-hi el licor i poseu-ho al congelador. 
  3. Per a la crema: coeu al bany maria els ous, el sucre i la polpa. Un cop quallat i fred, afegiu-hi la mantega pomada i remeneu-ho amb unes varetes. 
  4. Per a l’emulsió de coco: amb l’ajuda d’un túrmix, emulsioneu la nata i la polpa, i amb una cullera separeu l’escuma que en surt. 
  5. Per als streussels de coco: barregeu tots els sòlids i afegiu-hi la mantega pomada. Deixeu refredar aquesta massa i ratlleu-la amb un ratllador gruixut. 
  6. Coeu aquesta galeta 15 min a 160 ºC. En un plat soper, poseu-hi crema de maracujà; després, els streussels, l’emulsió de coco, i el granissat al mig.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23 set

3a Fira Gastronòmica del Geoparc

El Geoparc de la Catalunya Central celebra des de fa tres anys la seva fira gastronòmica, una proposta que...

23-24 set

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto