Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al granissat de menta: desfulleu la menta, escaldeu-la i refredeu-la amb aigua i gel. Tritureu la menta, ja refredada, amb els 400 ml d’aigua a la Thermomix, i coleu-la. Agafeu-ne una petita quantitat i afegiu-hi la mel i el sucre. Poseu-ho al foc fins que es dissolgui. 
  2. Afegiu-hi la gelatina i barregeu-ho tot amb l’aigua de menta que havíeu colat. Afegiu-hi el licor i poseu-ho al congelador. 
  3. Per a la crema: coeu al bany maria els ous, el sucre i la polpa. Un cop quallat i fred, afegiu-hi la mantega pomada i remeneu-ho amb unes varetes. 
  4. Per a l’emulsió de coco: amb l’ajuda d’un túrmix, emulsioneu la nata i la polpa, i amb una cullera separeu l’escuma que en surt. 
  5. Per als streussels de coco: barregeu tots els sòlids i afegiu-hi la mantega pomada. Deixeu refredar aquesta massa i ratlleu-la amb un ratllador gruixut. 
  6. Coeu aquesta galeta 15 min a 160 ºC. En un plat soper, poseu-hi crema de maracujà; després, els streussels, l’emulsió de coco, i el granissat al mig.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: