Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les patates i lamineu-les.
  2. Netegeu els bolets perquè no tinguin gens de sorra, talleu-los ben fins i salteu-los en una paella amb un rajolí d’oli.
  3. Munteu capes, en una cassola, de patata, nata, Urgèlia, bolets i cansalada. Feu 2 o 3 capes.
  4. Poseu-ho a coure al forn a 125 °C durant 2 h, aproximadament.
  5. Consell: per saber si és cuit, heu de fer la prova de l’agulla. Comproveu que entra fàcilment al centre de la cassola i ja podreu apagar el foc. Deixeu-ho reposar una estona i ja ho podeu servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: