Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu els alvocats per la meitat, traieu-ne el pinyol i buideu-los amb una cullera.

  2. Renteu el tomàquet i la ceba. Talleu-los a dauets.

  3. En un bol, aixafeu l'alvocat amb una forquilla i barregeu-lo amb els daus de tomàquet, un raig d'oli i un polsim de sal.

  4. Renteu i peleu la pastanaga. Talleu-la a tires.

  5. Renteu el carbassó. Talleu-lo a tires (sense pelar-lo).

  6. Serviu-ho a manera d'aperitiu.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: