Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el cap i les potes de les guatlles. Separeu-les en quatre parts i deixeu-les polides. Poseu una paella amb un raig d’oli al foc i salteu-hi les cuixes fins a deixar-les daurades per ambdós costats. 
  2. Afegiu-hi els pits i enrossiu-los pel costat de la pell durant uns minuts. Afegiu-hi l’all, el gingebre i el sucre. Caramel·litzeu-ho. Retireu-ho del foc i afegiu-hi la salsa de soja i el vinagre de Mòdena. 
  3. Barregeu-ho bé, deixant que el caramel cobreixi tota la superfície de les guatlles. Serviu mitja guatlla per persona i acompanyeu-la de fulles de créixens i una pastanaga.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: