Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola amb oli d’oliva, sofregiu l’all laminat, i la ceba i el pebrot verd picats. Quan comencin a daurar-se, afegiu-hi la polpa de pebrot de romesco i el tomàquet ratllat, sal i pebre, i coeu-ho a foc lent 10 min, remenant-ho amb una cullera de fusta.
  2. Afegiu-hi les patates pelades i tallades a daus. Incorporeu-hi el fumet de peix i el llorer. Barregeu-ho bé i coeu-ho 20 min, fins que les patates estiguin fetes.
  3. Netegeu el bonítol de pell i espines, talleu-lo a daus, salpebreu-lo i afegiu-lo a la cassola. Coeu-ho 3 min, apagueu el foc i deixeu-ho reposar 3 min.
  4. Serviu el marmitako amb porradell picat i branquetes de farigola.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: