Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Renteu molt bé el pollastre i assequeulo amb paper absorbent. Salpebreu-lo i enfarineu-lo. Fregiu-lo en una paella amb oli, fins que estigui daurat. Aparteu-lo del foc i poseu-lo en una cassola.
  2. A la mateixa paella on heu fregit el pollastre (traieu una mica d’oli si cal), prepareu un sofregit amb la ceba i el tomàquet. Afegiu-hi el vi i deixeu-ho reduir.
  3. Afegiu el sofregit al pollastre, amb una fulla de llorer. Cobriu-ho amb aigua calenta i deixeu-ho coure 10 min, a foc suau.
  4. Peleu, renteu i talleu les patates. És important no fer el tall net a les patates: just quan estigueu a la meitat, trenqueu-les perquè deixin anar el midó i s’espesseixi el brou del guisat.
  5. Netegeu les carxofes i talleu-les a quarts. Afegiu les patates i les carxofes al guisat amb una mica de colorant en pols, i feu-ho coure a foc lent fins que estiguin fetes.
  6. Prepareu una picada amb les ametlles sense pela, l’all, el julivert i un pessic de nou moscada. Afegiu la picada al final de la cocció i remeneu-ho molt bé. Corregiu-ho de sal.
  7. Serviu els plats acompanyats de mig ou dur.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

27 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto