Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Renteu molt bé el pollastre i assequeulo amb paper absorbent. Salpebreu-lo i enfarineu-lo. Fregiu-lo en una paella amb oli, fins que estigui daurat. Aparteu-lo del foc i poseu-lo en una cassola.
  2. A la mateixa paella on heu fregit el pollastre (traieu una mica d’oli si cal), prepareu un sofregit amb la ceba i el tomàquet. Afegiu-hi el vi i deixeu-ho reduir.
  3. Afegiu el sofregit al pollastre, amb una fulla de llorer. Cobriu-ho amb aigua calenta i deixeu-ho coure 10 min, a foc suau.
  4. Peleu, renteu i talleu les patates. És important no fer el tall net a les patates: just quan estigueu a la meitat, trenqueu-les perquè deixin anar el midó i s’espesseixi el brou del guisat.
  5. Netegeu les carxofes i talleu-les a quarts. Afegiu les patates i les carxofes al guisat amb una mica de colorant en pols, i feu-ho coure a foc lent fins que estiguin fetes.
  6. Prepareu una picada amb les ametlles sense pela, l’all, el julivert i un pessic de nou moscada. Afegiu la picada al final de la cocció i remeneu-ho molt bé. Corregiu-ho de sal.
  7. Serviu els plats acompanyats de mig ou dur.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

Enotast de novembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

18 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto