Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu molt bé la tripa del bacallà, traieu-ne la pell de color fosc i dessaleu-lo amb aigua freda 2 h.
  2. Poseu la tripa en una cassola amb llorer, la pell d’una llimona, pebre negre en gra, dues branques de julivert, dos grans d’all i farigola. Deixeu-ho coure 10 min i refredeu-ho dins del seu mateix brou.
  3. Talleu la tripa a dauets petits. Salteu-la amb una mica d’all, una mica de la seva mateixa aigua i lligueu-ho com un pil-pil.
  4. Escaldeu els pèsols a l’anglesa: una mica bullits, escorreguts i saltats a la paella amb mantega.
  5. Talleu les rodanxes de botifarra i marqueu-les a la planxa.
  6. Muntatge: poseu a la base la tripa de bacallà, els pèsols frescos i la botifarra. Al damunt, el pil-pil i unes flors de pèsol al costat. Refresqueu-ho amb oli d’oliva i uns pètals de flors.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

02-19 nov

QuintoTapa Sant Vicenç dels Horts

Després de cinc edicions d’èxit de la ruta Tapes i Canyes a Sant Vicenç dels Horts, l’activitat...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto