Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu molt bé la tripa del bacallà, traieu-ne la pell de color fosc i dessaleu-lo amb aigua freda 2 h.
  2. Poseu la tripa en una cassola amb llorer, la pell d’una llimona, pebre negre en gra, dues branques de julivert, dos grans d’all i farigola. Deixeu-ho coure 10 min i refredeu-ho dins del seu mateix brou.
  3. Talleu la tripa a dauets petits. Salteu-la amb una mica d’all, una mica de la seva mateixa aigua i lligueu-ho com un pil-pil.
  4. Escaldeu els pèsols a l’anglesa: una mica bullits, escorreguts i saltats a la paella amb mantega.
  5. Talleu les rodanxes de botifarra i marqueu-les a la planxa.
  6. Muntatge: poseu a la base la tripa de bacallà, els pèsols frescos i la botifarra. Al damunt, el pil-pil i unes flors de pèsol al costat. Refresqueu-ho amb oli d’oliva i uns pètals de flors.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

01-30 set

La Cuina del Cim i Tomba 2017

L’origen del cim i tomba es troba molt arrelat a la tradició marinera de la població de Tossa de...

30 set

XXIX Mostra Gastronòmica de Castelldefels

El 30 de setembre torna un dels esdeveniments gastronòmics més importants de Castelldefels. Un altre...

30 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto