Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu molt bé la tripa del bacallà, traieu-ne la pell de color fosc i dessaleu-lo amb aigua freda 2 h.
  2. Poseu la tripa en una cassola amb llorer, la pell d’una llimona, pebre negre en gra, dues branques de julivert, dos grans d’all i farigola. Deixeu-ho coure 10 min i refredeu-ho dins del seu mateix brou.
  3. Talleu la tripa a dauets petits. Salteu-la amb una mica d’all, una mica de la seva mateixa aigua i lligueu-ho com un pil-pil.
  4. Escaldeu els pèsols a l’anglesa: una mica bullits, escorreguts i saltats a la paella amb mantega.
  5. Talleu les rodanxes de botifarra i marqueu-les a la planxa.
  6. Muntatge: poseu a la base la tripa de bacallà, els pèsols frescos i la botifarra. Al damunt, el pil-pil i unes flors de pèsol al costat. Refresqueu-ho amb oli d’oliva i uns pètals de flors.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 gen

Cremes lleugeres d'hivern

Les festes de Nadal estan plenes d’excessos? Heu menjat massa durant les festes? Veniu a aquest taller, programat...

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto