Preparació
- Per a les hamburgueses: barregeu tots els ingredients i feu les hamburgueses amb un motlle.
- Per a la pinya: peleu la pinya, liqüeu-ne el suc i poseu-lo a reduir amb sucre i gingebre fresc ratllat. Peseu la part sòlida de la pinya i afegiu-hi el mateix pes de sucre, uns daus de prunes seques i deixeu-ho coure a foc suau fins que caramel·litzi. Reserveu-ho.
- Per al foie: talleu uns trossets de foie fred, amaniu-los amb sal i pebre, enfarineu-los i marqueu-los en una paella antiadherent, volta i volta. Poseu-hi a sobre l’hamburguesa marcada pels dos costats
- Muntatge: poseu l’hamburguesa al plat amb el foie i salseu-ho amb el fons. Feu una quenelle de pinya, salseu-ho amb la salsa de pinya i decoreu-ho amb les flors i el coco. Tireu-hi un xic de sal Maldon i una mica de pebre acabat de moldre al final.