Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Traieu la pell i les espines del salmó, i talleu-lo a quadradets.
  2. Piqueu el porro i l’all, molt petits, i ratlleu la ceba amb la part gruixuda del ratllador. 
  3. Poseu tots els ingredients en un bol, afegiu-hi el rovell d’ou, barregeu-ho i pasteu-ho una mica, amb les mans. Afineu-ne el punt de sal i afegiu-hi el cibulet. 
  4. Amb l’ajuda d’un cèrcol, doneu-li forma; pressioneu-ho bé. 
  5. Escalfeu una paella amb un raig d’oli i, sense retirar el cèrcol, coeu-hi les hamburgueses, 2 min per cada costat. Si voleu el peix molt fet, podeu posar-les al forn, 1-2 min, a 180 ºC. 
  6. Per a les patates confitades: peleu les patates i talleu-ne làmines d’1 cm. Amb l’ajuda d’un tallapastes, doneu-los forma. Saleu-les i cobriu-les amb oli, i incorporeu-hi la pela de la llimona. Poseu-les a foc molt baix; l’oli ha d’estar calent, però no gaire, d’aquesta manera es mantindrà cru. Confiteu les patates 40 min. 
  7. Escalfeu el pa al forn, 1 min, talleu el tomàquet a rodanxes fines i les fulles d’enciam, en dos trossos. 
  8. Munteu l’hamburguesa i acompanyeu-la amb les patates. 

CONSELL

Permeteu que els vostres fills formin la barreja de l’hamburguesa i la col·loquin als cèrcols. Podeu substituir el salmó per un peix blanc, com ara lluç o orada. També podeu servir l’hamburguesa sense pa, o substituir-lo per torrades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

IV Mostra d'olis d'oliva al Priorat

Per quarta vegada, el Celler Clos Figueras organitza una mostra d'olis d'oliva catalans que vol donar suport al...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto